sâmbătă, 5 octombrie 2013

AVANCRONICĂ: Liverpool v Palace

Ian Holloway (stânga), Brendan Rodgers (dreapta).
   Liverpool primește astăzi vizita lui Crystal Palace, într-o partidă care îi poate propulsa în fotoliul de lider, pentru aproximativ 24 de ore, până la meciul lui Arsenal, de pe terenul lui West Brom.

   Victoria din partida cu Sunderland le-a dat aripi cormoranilor, care au adoptat mai recent un 3-5-2, foarte probabil abordat și în duelul de astăzi.

   Crystal Palace se află pe poziția a 19-a, cu cinci meciuri pierdute din primele șase. În ultimele trei partide, băieții lui Ian Holloway nu au marcat deloc.

Informații echipe

   Liverpool nu beneficiază de serviciile lui Lucas Leiva, suspendat pentru această etapă. Este de așteptat ca Jordan Henderson să-i ia locul brazilianului în centru, iar pe dreapta să evolueze cel mai probabil Raheem Sterling. Suarez va juca prima partidă din Premier League pe Anfield, după suspendarea ispășită. Coutinho, Johnson, Cissokho, Allen și Coates sunt indisponibili, datorită accidentărilor.

   Crystal Palace se bucură de revenirea lui Bolasie. Murray, Hunt și Williams vor absenta, în timp ce McCarthy, Delaney și Parr sunt incerți.

 Predicția mea ...

   Cu Suarez și Sturridge într-o formă de zile mari, cred că Palace va fi bântuită. Să ne pună probleme? Nu vreau și nici nu cred că o să se întâmple. Mă aștept la o victorie răsunătoare, la cel puțin două goluri diferență. Merg pe un 3-0.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.