miercuri, 16 octombrie 2013

Gerrard - eroul Angliei


   Steven Gerrard a fost printre cei mai buni jucatori de pe teren, in confruntarea dintre Anglia si Polonia, iar la finalul meciului  a primit laudele bine-meritate pentru evolutia sa.

   Gerrard a condus reprezentativa Angliei din postura de capitan si in ultimul meci din faza grupelor pentru campionatul mondial. Anglia inca avea emotii ca daca o sa scape victoria, va merge la baraj unde intotdeauna e loc de surprize. Era doar 1-0 pentru englezi in minutul 86 iar polonezii atacau tot mai indarjit, cu toate ca nu mai aveau nicio pretentie pentru Mondiale; Gerrard a pus capat zbuciumului suflarii engleze prin golul sau care a dus Anglia direct in Brazilia. Aceasta va fi probabil ultima sansa pentru Stevie sa obtina un titlu si cu nationala sa...

   Aproape ca mi-au mijit lacrimile aseara cand l-am vazut pe Stevie jucand din nou la creatie, rol in care il venerez; m-am emotionat la gandul ca e poate printre ultimele meciuri in care o sa-l vad pe Gerrard in postura aceea, jucand la turatie maxima. Nu stiu daca sunt obisnuit doar cu stilul lui de a face jocul in compartimentul ofensiv, sau doar stilul lui Gerrard imi place.

   Dupa cum spunea si Hodgson dupa meci, "nu poti sa il lauzi niciodata suficient pe Gerrard."

   Un capitan natural.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.