luni, 28 octombrie 2013

Suarez a rămas NUMBER 1!

Suarez, hat-trick împotriva lui WBA.
  În ciuda celor întâmplate, și mă refer aici la suspendare și la zvonurile care îl dădeau ca și transferat la Arsenal, Luis Suarez a rămas cel mai important jucător al lui Liverpool. Valoarea acestui fotbalist este incontestabilă. Calitățile sale sunt dezvoltate la cel mai înalt nivel, spunându-și cuvântul în partida cu West Bromwich.

  Brendan Rodgers nici nu vrea să audă expresia: "acesta este ultimul sezon al lui Suarez la Liverpool". Nici eu nu vreau măcar să mă gândesc la așa ceva. Locul uruguayanului este pe Anfield, la cea mai galonată echipă din Albion. Suporterii îl adoră, copiii țipă cât pot de tare când îl văd, ne tresare inima la fiecare șiretlic de-al său, din timpul jocului. Ce să mai ... este un jucător minunat pe care nu ne permitem să-l pierdem.

  Subscriu la ceea ce a declarat Rodgers: "I still maintain that even if we were in mid-table, this would be the place for him to be because this is a massive club - a global institution."

A massive player.
  Liverpool a reprezentat un mare ajutor și pentru Suarez. A crescut foarte mult în joc de când evoluează la noi, la un nivel cu mult peste cel de la Ajax Amsterdam, și abia aștept să ne calificăm în Champions League și să-l văd acolo la treabă. Orice sumă aș primi în schimbul lui, nu l-aș da. Părerea mea sinceră este că Luis se află între primii 5-6 atacanți ai lumii în momentul de față, alături de Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, Cavani și lista poate continua, fiind cel mai bun atacant care evoluează în Premier League, în acest sezon, mai bun decât Van Persie (zic eu).

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.