sâmbătă, 19 octombrie 2013

Egal


     Liverpool a obtinut doar un egal in deplasarea de la Newcastle, scor 2-2.

   Prima repriza a fost relativ anosta, nicio echipa nu a dorit (parca) sa preia fraiele jocului. Scorul a fost deschis surprinzator de catre Cabaye in minutul 23 dupa un sut teribil. In minutul 41, scorul avea sa redevina egal, dupa ce Yanga-Mbiwa a primit cartonasul rosu dupa un fault in careu la Suarez. Gerrard a transformat lovitura de la 11 metri, inscriind golul sau cu numarul 100 pentru Liverpool in Premier League.

   Repriza a doua parea sa fie o simpla formalitate pentru Liverpool pentru a obtine victoria. Nu a fost chiar asa. Newcastle a preferat un joc bazat pe contraatac si pe lovituri libere, si chiar a reusit sa inscrie al doilea sau gol in minutul 57 prin Dummet. Jocul de constructie parea fara orizont pana la introducerea lui Luis Alberto; spaniolul nu a creat vreo faza spectaculoasa, insa a inclinat balanta in partea cormoranilor prin pasele scurte si sigure de la constructie. Golul egalizator a fost marcat de Sturridge in minutul 72 dupa o centrare data de Suarez. Pana la finalul meciului Liverpool a mai ratat unele ocazii remarcabile prin Sturridge, Henderson sau Suarez.

   La finalul zilei, e un rezultat echitabil avand in vedere prestatia celor doua echipe; prestatie sub asteptari, cel putin din partea jucatorilor echipei noastre. Newcastle si-a mai induiosat suporterii dupa egalul obtinut azi in 10 oameni, dupa infrangerea pe care au suferit-o in returul sezonului trecut in fata noastra cu scorul de 6-0.

   Cel putin pentru cateva ore, vom fi lideri.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.