joi, 17 octombrie 2013

Cum vom arăta împotriva lui Newcastle?

Brendan, ce prim unsprezece ne pregătești?
Pentru partida cu Newcastle, Brendan Rodgers va avea un lot mai numeros la dispoziție, ținând cont de revenirile unor jucători care pot intra ușor în primul unsprezece. Johnson, Allen, Cissokho și Coutinho ar putea fi convocați pentru această partidă, mai ales primii doi.

Mă întreb dacă antrenorul nostru va rămâne la acel 3-4-1-2 folosit în ultimele etape sau va reveni la 4-2-3-1, odată cu revenirile celor care au lipsit pentru ceva timp. Eu am să merg pe prima formulă (3-4-1-2).

În poartă va rămâne Mignolet. Este clar că nimeni nu-i poate lua locul. Linia de fund îmi ridică unele semne de întrebare. Sakho, Skrtel și Toure par a fi favoriți, dar și Agger este în revenire de formă. Totuși, aș merge pe un cuplu format din Toure, Skrtel și Sakho.

Centrul mijlocului va fi acoperit cel mai probabil de cuplul Gerrard-Lucas, care va reveni în teren după absența din întâlnirea cu Palace. Și Henderson a jucat foarte bine acolo în etapa precedentă, dar cred că acel cuplu menționat mai sus este mai potrivit în momentul de față. Adică, nu-l văd pe Henderson să-i ia locul lui Lucas.

Wing-backs, mereu aduși în discuție datorită importanței lor. Pe stânga cred că Jose Enrique își va păstra locul, chiar dacă și Aly Cissokho este ca și apt, în urma perioadei lungi de absență. De partea cealaltă, Johnson ar putea juca primul meci după o perioadă în care a stat pe bancă, datorită accidentării suferite, dar parcă aș merge tot pe mâna lui Henderson, pentru a nu risca cu Glen.

Poziția numărului 10 este iarăși un subiect important de discuție. Coutinho a revenit la antrenamente, dar nu cred că va fi apt pentru întâlnirea cu Newcastle. Moses este favorit pentru a juca acolo, o poziție în care nu văd eu să se simtă prea confortabil. O altă soluție ar fi titularizarea lui Johnson în banda dreaptă, urmând ca Henderson să joace pe acea poziție a numărului 10, dar parcă l-aș prefera pe Moses, un jucător care-ți poate scoate ușor adversarul din joc, mult mai bun la acest capitol decât Jordan.

Linia de atac este stabilită fără prea multe dubii: Sturridge și Suarez, cei doi care au speriat toată lumea fotbalului ... și încă o sperie.

Eu aș miza pe următoarea așezare:


Totuși, cel mai important aspect pe care trebuie să-l bifăm este obținerea celor trei puncte, indiferent de așezare și de jucătorii trimiși în teren.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.