sâmbătă, 26 octombrie 2013

AVANCRONICĂ: Liverpool v West Brom

Liverpool - West Brom, 17:00, Anfield Road.
 Astăzi începe o nouă rundă din Premier League. Multe meciuri interesante, mult spectacol și multe goluri. Liverpool primește vizita lui West Bromwich Albion, echipă antrenată în continuare de Steve Clarke, fostul assistant manager al lui Kenny Dalglish. Cormoranii vor căuta cele trei puncte, pentru a se menține acolo sus, mai ales că în această etapă vom avea parte de un derby de vârf, între Chelsea și Manchester City.

 În acest sezon, echipa lui Brendan Rodgers a câștigat trei din cele patru partide disputate pe Anfield. Totuși, trebuie să recunoaștem că oaspeții au obținut rezultate bune în deplasările efectuate până acum, în acest sezon. Trei rezultate de egalitate, pe terenurile lui Stoke, Everton și Fulham, alături de o victorie măreață pe Old Trafford, împotriva lui Manchester United. Cu asta se pot lăuda cei de la West Brom.

 Trebuie să fim pragmatici. WBA a triumfat în ultimele două deplasări pe Anfield și se află într-o foarte bună și acum. Cinci partide la rând fără înfrângere ... nu stă la îndemâna oricărei echipe în Premier League.

Informații echipe

 Liverpool se bucură de revenirea brazilianului Lucas, care a lipsit în ultimele două partidă, datorită suspendării și datorită nașterii celui de-al doilea copil al său. Coutinho a revenit la antrenamente, însă această partidă vine prea repede pentru el. Brendan nu vrea să-l forțeze și nici eu nu vreau. Mai bine să fie refăcut complet, decât parțial. De asemenea, Jose Enrique ar putea bifa a două absență consecutivă, după ce are mici probleme la genunchi. Cissokho îi va lua locul mai mult ca sigur. Cred că acesta va face uitată lipsa spaniolului. Coates, long-time absence. E clar.

 West Bromwich nu se va bucura de serviciile lui Scott Sinclair, jucător împrumutat de la Manchester City. Prea repede vine acest meci pentru el, ținând cont de problemele medicale pe care le are. Foster va lipsi, în timp ce Gera și Thorne sunt în plin proces de recuperare, deci, șanse minime de a fi incluși în lot. 

Predicția mea ...

 Oaspeții au câștigat pe terenul lui Manchester United și au remizat cu Arsenal, obținând un punct meritat, după câte am citit pe internet. Mă aștept la o dispută destul grea pentru noi. Cred că în mare parte o vom controla, dar ne va fi greu. În ceea ce privește scorul, aș merge pe un 1-0, în favoarea băieților lui Brendan. O simplă părere, dar mai importantă este victoria, la orice scor. Cele trei puncte ne sunt absolut necesare. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.