miercuri, 2 octombrie 2013

Stevie - "ocrotit"

     Leneveam ca de obicei pe Facebook uitandu-ma dezinteresat la ce postari mai apar. Apoi am vazut o postare noua, cu un citat dintr-un articol din TheGuardian, pe care il citisem, la care era atasata aceasta imagine:


     Cred ca aceasta imagine spune mai mult decat pot sa scriu eu in acest articol. Cred ca reflecta dragostea lui Gerrard pentru Suarez si multumirea ca nu a plecat de la club in ultima campanie de transferuri.

   Recent, Gerrard a dat urmatorul interviu pentru presa din Anglia; intrebat daca a crezut ca Suarez a jucat ultimul meci pentru Liverpool, Gerrard a declarat:

   "In fiecare zi din vara. Ma trezeam in fiecare dimineata si speram ca nu se intample nimic, speram ca el sa ramana aici. Nimeni nu a incercat mai mult ca mine sa il faca sa ramana, si el stie exact ce cred eu despre el. 

   Cand clubul i-a transmis ca nu il va vinde, a plecat capul si a muncit din greu. Nu ne-a facut nicio problema niciodata."

   Din aceste declaratii imi dau seama ca nu numai Gerrard fotbalistul a vrut sa il pastreze pe Suarez la club, dar si Gerrard suporterul Liverpool.

   Stevie l-a laudat pe Luis si pentru modestia sa: "Cred ca e meritul sau pentru revenirea pe care a avut-o. Multi fotbalisti ar fi refuzat sa joace, dar nu e acel gen de persoana. A inteles ca clubul nu vrea sa il vanda, si a respectat aceasta decizie. E aici acum si vrea sa ramana. Vrea sa realizeze ceva aici in acest sezon si arata mai flamand ca niciodata" a incheiat Stevie.

   De cealalta parte, nu ma asteptam ca Suarez sa mai dea vreo declaratie prea curand. Da, ma asteptam sa intre intr-un silentio stampa nedeclarat, insa a vorbit si a vorbit pozitiv.

   Suarez a declarat si dupa meciul cu United, si dupa meciul cu Sunderland ca e fericit ca a revenit si ca o sa ajute echipa.

   Ce putem sa ne dorim mai mult? Avem un parteneriat de invidiat in atac, se intrevede o noua era pe Anfield, dupa cum spune Fowler, si(!) suntem pe locul doi.

   Ca o concluzie, m-am gandit si ca ar fi fost prea dureros pentru Stevie sa il piarda pe Luis dupa ce in urma nu cu mult timp l-a pierdut si pe Torres, si cineva acolo sus i-a protejat sentimentele expuse. Sa speram ca Suarez ca ramane al nostru pentru multi ani de acum inainte. YNWA!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.