duminică, 20 octombrie 2013

Post Newcastle clash


     Facem un egal si toata lumea o ia razna.

   As incepe prin a il scuti de Mignolet pentru vina de la primul gol. Nu a fost vina lui, a fost un sut fantastic al lui Cabaye, surprinzator, cu efect, pe care Simon l-a vazut prea tarziu. Mignolet e un portar demn de Liverpool si si-a aratat calitatea in prima etapa in special, cand a scos penaltyul lui Walters din ultimul minut.

   Apoi, Cissokho si Johnson abia si-au facut aparitia in primul unsprezece. (Apropo, Enrique s-a accidentat inainte de meci, dar nu se stie pentru cat timp). Era de asteptat ca Aly si Glen sa nu joace perfect in acest meci, pentru ca nu au jocuri in picioare. O sa isi dea si ei drumul la joc. 

   Intr-adevar, Gerrard si Sturridge nu au fost prea fresh, din cauza meciurilor internationale. Stevie s-a vazut ca s-a daruit foarte mult pentru Anglia in meciul cu Polonia (asta pentru cine a vazut meciul). Apoi, nu am avut mijlocas de creatie. Moses a fost timid in spatele varfurilor. A dat cateva pase filtrante bunicele, dar nimic mai mult. Suarez s-a zbatut ca in fiecare meci, dar nu i-a iesit mai nimic.

   M-am gandit vag ca e posibil ca Newcastle sa opuna rezistenta in repriza a doua, dar asa s-a intamplat. Au marcat un al doilea gol din nimic si s-au aparat foarte bine. Suna bizar ca nu am reusit sa ii batem stiind ca au jucat aproape 50 de minute in 10 oameni, dar vazand daruirea cu care au jucat elevii lui Pardew, nu poti decat sa ii admiri si sa recunosti ca meritau egalul.

   E adevarat, puteam sa si castigam, sau sa si pierdem, dar una peste alta, spun ca e un punct castigat, foarte important pentru parcursul intregului campionat.

   Si pana la urma pentru ce atata stres? Ca am vazut ca unii suporteri deja au comportament deviant. Suntem deocamdata pe locul 3, si am obtinul un egal dintr-o deplasare grea. Unde-i baiu'?


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.