joi, 7 iulie 2011

Adam trece medicalu' ... Cole spre West Ham

   
   Mijlocaşul lui Blackpool, Charlie Adam, a trecut testul medical, urmând să semneze în cursul zilei de astăzi. Ieri, clubul de pe Anfield Road, a anunţat că s-a înţeles cu Blackpool Football Club, în vederea cedării lui Charlie formaţiei din Merseyside, contra sumei de 9 milioane de lire sterline. Termenii contractuali nu cred că vor fi o problemă, urmând ca Adam să se deplaseze cu echipa, în Asia.

   SkySports a scris astăzi că tânărul fundaş al cormoranilor, Stephen Darby, este foarte aproape de a fi împrumutat un sezon la Rochdale - echipă din League One.

   Noul boss de pe Boleyn Ground, Sam Allardyce, vrea să mai aducă ceva jucători, după venirea lui Kevin Nolan. Presa din insulă anunţă că 7,5 milioane de lire sterline sunt pregătite pentru aducerea lui Paul Konchesky şi Joe Cole. Kenny Dalglish ar putea accepta ofertele, având în vedere că cei doi jucători nu prea confirmă la echipă. 

   Andre Wisdom şi-a extins contractul cu gruparea de pe Anfield, el fiind un jucător care îşi face foarte bine treaba în echipa de rezerve, şi va intra curând şi în prima echipă a lui Dalglish.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.