joi, 14 iulie 2011

Dalglish despre Downing ...

   
   Aston Villa a acceptat miercuri seara o ofertă din partea lui Liverpool, pentru Stewart Downing. Oficialii formaţiei din Birmingham au susţinut că jucătorul a depus o cerere de transfer, iar suma transferului este diferită la fiecare sursă - unele surse scriu de 18 milioane de lire sterline, altele de 20.

   Kenny Dalglish a recunoscut la conferinţa de presă pe care a avut-o în Malaysia, faptul că oficialii de pe Villa Park i-au dat voie lui Liverpool să discute cu jucătorul, după ce aceştia au acceptat oferta. Se pare că managerul cormoranilor va face o scurtă călătorie în seara aceasta, spre Liverpool, pentru a pune la punct ultimele detalii din transferul lui Downing, iar apoi, acesta se va întoarce în Malaysia, probabil alături de jucătorul englez. 

     " Ne-a fost acordată permisiunea de a vorbi cu jucătorul. Vom încerca acum să stabilim termenii contractuali, dar acest lucru depinde de testul medical. Este o muncă continuă, dar vă vom ţine la curent cu toate informaţiile. " a susţinut Kenny.

   Sperăm ca Stewart să treacă testul medical, iar apoi să se înţeleagă asupra termenilor contractuali, care nu cred că vor fi o problemă pentru el, aceşta dorindu-şi din toată inima să joace pentru Liverpool. Îndrăznim totuşi să spunem: WELCOME, STEWART DOWNING!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.