miercuri, 27 iulie 2011

Zvonuri despre plecări

     

     După influxul mare de mijlocaşi din această vară, spre echipa noastră, se zvoneşte că o parte din jucători vor parăsi clubul. Această listă nu include numai mijlocaşi.


  1. Alberto Aquilani - este curtat intens de către Fiorentina şi probabil dacă va veni o ofertă concretă, cu acordul lui Sir Kenny, va pleca. A jucat bine în meciurile de pregătire, dar cred că este in plus la echipă.
  2. Lucas Leiva - după ce sezonul trecut a fost votat jucătorul sezonului de către fani, a anunţat că vrea să plece la o echipă la care va fi sigur titular. Oricum Sir Kenny nu cred că o să îl lase să plece. Plecarea lui ar fi, după mine, un gest de mişelie; ar putea să accepte concurenţa, cum face Spearing, şi să lupte pentru un loc de titular.
  3. Christian Poulsen - nu a confirmat la echipa noastră. După ce a fost adus pe 6 milioane de lire sterline, acum există o ofertă de 1.5 milioane de la Fulham. Dacă aceştia vor mări oferta, probabil Poulsen va si lăsat să plece.
  4. Joe Cole - s-a vorbit că s-ar duce la Aston Villa plus o sumă de bani, pentru venirea lui Downing. A rămas. Are oferte de la QPR şi West Ham. Salariu mare, nu joacă, ar fi bine să plece.
  5. Maxi Rodriguez - a terminat sezonul în forţă. A declarat că şi-ar dori să revină în Argentina, la echipa sa "de suflet". Clubul nostru aşteaptă oferta concretă.
  6. Milan Jovanovic - nu a confirmat probabil şi din cauză că nu a fost folosit pe posturile pe care era obişnuit. Recent e ofertat de echipe din Arabia Saudită. Al-Shabab-Riyadh pare dispusă să îi satisfacă pretenţiile financiare.
  7. David N'Gog - este intens curtat de către Bolton şi se pare că va da curs ofertei acestora, dacă cele două cluburi ajung la un acord. Bolton ofetă 3 milioane de lire, Liverpool cere 6 milioane. Cinstit vorbind, N'Gog nu are loc la o echipă cu pretenţii de Big 4.
  8. Raul Meireles - se spune că este foarte puţin agresiv şi asta îl face pe Adam să fie titular în locul său. Echipe din Italia şi-au exprimat interesul pentru Meireles, dar eu sper să ramână.
  9. Phillip Degen.
  10. Emiliano Insua - Roma vrea să îl cumpere definitiv.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.