duminică, 17 iulie 2011

Carragher constientizeaza presiunea


     Cel de-al doilea capitan al echipei, Jamie Carragher, este constient de presiunea care se pune pe echipa, dupa cheltuirea sumei consistente de bani din aceasta vara. 

   Dupa cum stiti, in aceasta campanie s-au cheltuit in jur de 100 de milioane de euro pe jucatori precum Downing, Adam sau Henderson, iar asteptarile pentru sezonul urmator sunt mai mari ca nicodata.

   Carragher a declarat: " Venirea lui Kenny a avut un impact major asupra clubului, chiar daca rezultate nu erau. Totul a revenit la normal,  odata ce el si Steve Clarke au ajuns aici. Kenny nu este o legenda doar ca jucator, ci si ca manager. In ceea ce priveste sezonul ce se apropie, stiu ca asteptarile sunt mari, dar inceram sa facem totul cat mai bine impreuna."

   " Inceputul sezonului este foarte important, pentru ca in aceasta perioada lucrurile pot fi ruinate daca nu pornesti cu rezultate bune, deci trebuie sa ne concentram pe meciul cu Sunderland, sa luam 3 puncte si sa privim inainte. Fata de anul trecut, standardele noastre au crescut si trebuie sa facem mai multe decat am facut in ultimul sezon, fara niciun dubiu", a mai adaugat Jamie.

   Speram ca Jamie impreuna cu Steven & Co. sa ne ofere numai spectacol, iar la finalui sezonului sa readuca trofee in vitrina clubului.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.