marți, 19 iulie 2011

Pleaca o mana de jucatori?

     

     Odata cu achizitiile de marca facute in aceasta vara a crescut si numarul de jucatori de la mijlocul terenului. Acest lucru ii da mari batai de cap lui King Kenny, caruia ii este foarte greu sa rezolve puzzle-ul de la mijlocul terenului. Sunt foarte multi jucatori care au acelasi profil si sunt mai mult sau mai putin iubiti pentru jocul prestat. Dintre acestia, despre unii se vorbeste ca vor parasi clubul. O sa ii enumar:

   Milan Jovanovic - dupa cum s-a mai spus este aproape de a semna cu Anderlecht. Chiar jucatorul a declarat ca nu se simte fericit pe Anfield si probabil se va transfera cat mai curand la clubul belgian.

   Christian Poulsen - nu s-a adaptat deloc la stilul de joc din Anglia si probabil ca el sa plece in alta parte daca clubul va primi o oferta serioasa pentru el. Chiar daca imi placea in trecut pe cand evolua la Sevilla, cred ca din echipa noastra il intrece chiar si tanarul Spearing.

   Joe Cole - fragil si inconsistent, dar cu o experienta incontestabila, probabil ca va parasi clubul. Se stie ca exista oferte pentru el de la Tottenham, Aston Villa si alte cluburi. Steve Clarke si Joe se cunosc foarte bine din perioada Chelsea si probabil ca antrenorul secund, o sa il induplece pe Sir Kenny sa il pastreze in echipa.

   Maxi Rodriguez - a declarat ca daca Liverpool si Newell's Old Boys, echipa lui de suflet, ajung la un acord in privinta transferului, vrea sa revina in Argentina. Ramane de vazut daca echipa noastra o sa ii dea drumul dupa ce la finalul sezonului trecut marca "din placere".

   Alberto Aquilani - mai nou Manchester City este interesata de serviciile sale. Tehnicianul italian al lui City, Roberto Mancini, il doreste foarte mult pe Aqua pentru a aduce un plus de  creativitate la echipa. Insa cum italianul nostru este printre preferatii patronului Henry, nu cred ca o sa paraseasca clubul. Oricum cred ca nici Sir Kenny nu o sa il lase sa plece pentru ca sigur nu isi doreste sa intareasca o rivala la Big 4.

   Prin plecarea acestor mijlocasi si a altor jucatori pe care noi ca fani nu prea ii simpatizam, trebuie sa recunoastem ca si clubul o sa faca o ecomomie  de vreo 40 de milioane de lire sterline, suma care anual intra in contul acestor jucatori care cinstit vorbind, nu prea ajuta echipa.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.