sâmbătă, 16 iulie 2011

Vine si Higuain?

     Din cate se pare, staff-ul echipei noastre mai planuieste unele tansferuri in aceasta campanie de achizitii. Diferite site-uri anunta ca se pregateste o oferta serioasa pentru starul argentinian al lui Real Madrid: Gonzalo Higuain.

   Argentinianul de 23 de ani, care nu a prins foarte multe meciuri in sezonul trecut la echipa din capitala Spaniei din cauza unei accidentari, pare ca este "pe faras" la echipa lui Mourinho, pentru ca noile achizitii ale Realului  par sa il scoata din echipa.

   Liverpool pregateste o oferta de 25 de milioane de lire sterline pentru Higuain, insa oferta va fi discutata intre cluburi probabil dupa ce jucatorul va reveni de la Copa America.

   In ultimele 3 sezoane jucate la Real Madrid, Higuain a marcat de 66 de ori si a evoluat in 109 meciuri, absenta sa in sezonul precedent indicand eficacitatea redusa a atacului Realului.

   Chiar daca echipa noastra nu ii ofera o participare in Champions League, inca, venirea lui Higuain cred ca depinde mai mult de dorinta sa de a ajunge pe Anfield.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.