joi, 7 iulie 2011

McLeish - 'Downing nu este de vânzare'

   
   Alex McLeish a insistat că Stewart Downing nu este de vânzare, după ce clubul de pe Villa Park a respins o ofertă de 15 milioane de lire sterline, venită din partea lui Liverpool. Englezul mai are doi ani de contract cu gruparea din Birmingham, iar presa din Albion a scris că Dalglish ar putea mări oferta, până pe la 20 de milioane de lire sterline. 

   Antrenorul formaţiei Aston Villa, a afirmat că a vorbit cu Stewart despre viitorul său la club, şi va vorbi din nou cu acesta, odată ce echipa se va întoarce la antrenamente. 

     " Anul trecut, el a avut un sezon magnific şi a devenit un jucător matur. Am înţeles de ce sunt multe echipe care îl doresc, după un asemenea sezon fantastic. Performanţele sale au fost de un nivel înalt, iar de aceea, Downing nu este de vânzare - clubul nu vrea să-l vândă. Am purtat o discuţie scurtă cu el săptămâna trecută, şi voi vorbi iarăşi cu el, când va veni la antrenamente. " a declarat McLeish pentru Birmingham Mail.

   Ashley Young a părăsit-o pe Aston Villa, şi s-a mutat pe Old Trafford, iar dacă va pleca şi Downing, McLeish va rămâne fără soluţii pe laterale. După cât se observă, singura soluţie ar fi ca Downing să apeleze la o cerere de transfer, după care clubul de pe Villa Park va fi forţat să-l cedeze.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.