duminică, 10 iulie 2011

Dalglish & Comolli - mulţumiţi până acum

   
   Managerul cormoranilor, Kenny Dalglish, a susţinut că Liverpool nu va face risipă de bani în această vară, susţinând că este posibil să nu aducă toate ţintele fixate de aceştia, la începutul perioadei de pregătire.

   După transferurile lui Charlie Adam şi Jordan Henderson, se pare că Alexander Doni va semna în următoarele zile cu formaţia noastră, iar clubul va încerca să-l aducă pe Stewart Downing. Cu toate acestea, Kenny a afirmat că va cheltui cu cap banii oferiţi de patroni.

     " Am făcut câteva afaceri până acum, şi vom face şi de acum câteva, într-o manieră responsabilă. Patronii ştiu ce au de făcut, iar noi primim un mare sprijin din partea lor. John şi Tom ne conduc în direcţia bună. " a susţinut Kenny Dalglish.

   Wigan Athletic vrea să-l vândă pe Charles N'Zogbia, având în vedere că acesta mai are contract cu formaţia de pe DW Stadium, încă un an. Latics nu vor să-l piardă gratis, iar de aceea, Charles va pleca în această vară, Liverpool fiind una dintre echipele interesate de el. 

   Damien Comolli l-a aprobat pe Kenny Dalglish, sugerând că bani vor fi cheltuiţi cu grijă.

     " Suntem foarte mulţumiţi, deoarece cei doi jucători pe care i-am adus, au fost unele priorităţi ale noastre, în această vară. Sunt sigur că vor mai fi câteva mutări, mai ales pe planul plecării, dar sper că vor mai veni câţiva jucători. " a adăugat şi Comolli.

   Cormoranii vor pleca astăzi în China, pentru a susţine primul stagiu de pregătire. Miercuri, Liverpool va disputa primul amical din această vară, în compania lui Guangdong. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.