joi, 14 iulie 2011

Ian Ayre: Multumim China

     Liverpool a parasit aseara China pentru a-si continua turneul asiatic si a ajunge in Malaysia, insa directorul de management, Ian Ayre, nu a putut pleca fara sa isi exprime multumirea fata de recenta expeditie. Inainte de imbarcarea pentru zborul spre Kuala Lumpur, Ayre a declarat pentru Liverpoolfc.tv urmatoarele:

       ”A fost absolut fantastic. Fanii au fost fantastici si a fost benefic pentru jucatorii nostri-in special pentru cei tineri.”


       ”Toata lumea a muncit din greu pentru a face aceasta calatorie un succes. Jucatorii, staff-ul echipei, fanii cat si sponsorii au depus mult in acest scop si cred ca ceea ce am realizat impreuna a fost incredibil.”

       ”Mesajul meu catre fani este ca acestia sa pastreze legatura si sa ne sustina. O mare parte a operatiunii noastre este de a ne creste numarul de fani in intreaga lume si este important sa sa ne bazam pe realtii cu oamenii ce i-am intalnit aici.”


       ”As dori sa multumesc tuturor celor care au facut din aceasta expedite un succes uimitor. Cu siguranta vom mai reveni aici.”

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.