marți, 26 iulie 2011

Bueno - următoarea vedetă de pe Anfield?

   
   Super-atacantul U17 al naţionalei Mexicului, Marco Bueno, va ajunge după spusele presei la Liverpool, în următoarea lună, pentru a pune la punct un contract pe cinci ani de zile. 

   Actualul său club, Pachuca, a semnat un acord cu părinţii săi, având în vedere că acesta este minor, iar jucătorul se va prezenta pe Anfield, la începutul lunii august. Se pare că acesta va fi încercat timp de 10 zile de Kenny, iar dacă stilul de joc este pe placul boss-ului de pe Anfield, mexicanul va semna un contract pe 5 ani de zile. 

     " Un pre-contract a fost semnat de părinţi şi Bueno, iar acesta va fi trimis la Liverpool. Deci, noi acceptăm cele 10 zile de încercare şi toate condiţiile. " a susţinut vice-preşedintele clubului, Andres Fassi. 

   Întrebat de o mutare în Anglia, Bueno a replicat:

     " Trebuie să-mi reprezint ţara cât de bine pot. Chiar vreau să joc alături de câteva vedete de la Liverpool. Este o experienţă pe care nu o voi uita niciodată, mă simt foarte încântat şi voi da tot ce pot. Când vine oportunitatea, nu trebuie să o ratezi. " a afirmat tânărul Marco Bueno.

   Presa din Spania scrie că Liverpool a ajuns la un acord şi cu tânăra speranţă a lui Albacete, Nacho. Acesta a mai fost ţintit şi de Villareal, Atletico Madrid, Real Madrid şi Malaga.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.