miercuri, 20 iulie 2011

Suarez duce Uruguayul in Finala



     Jucatorul lui Liverpool, Luis Suarez, a reusit o dubla in semifinala Copei America, importiva celor de la Peru, calificandu-si echipa nationala in Finala. 

   Scorul a fost deschis in minutul 52, dupa ce Luis a finalizat sutul speculativ al lui Forlan, respins gresit de portarul celor de la Peru. A fost un gol frumos inscris dintr-un unghi inchis. Dupa alte 5 minute, Luis a primit o pasa decisiva, a preluat mingea de la mijlocul terenului si a marcat in poarta goala, dupa ce a driblat si goal-keeperul celor de la Peru.

   Dubla lui Suarez l-a facut pe selectionerul Uruguayului, Tabarez, sa exalte: " Suarez este un jucator de elita in fotbalul mondial ".

   Suarez a declarat : " E foarte fumos, acum trebuie sa ne bucurat, sa celebram si sa ne concentram pe obiectivul nostru: Finala. "

   Prin aceasta dubla, Suarez devine goal-getterul Copei America cu doar 3 reusite. El spera sa isi conduca nationala spre al 15-lea titlu de campioana a Americii de Sud. In finala, Uruguay, se va confrunta cu castigatoarea celeilalte semifinale, Venezuela sau Paraguay.

   Ca fani ai lui Luis Suarez ii dorim sa castige aceasta finala, pentru ca nimic nu se compara cu un trofeu.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.