luni, 18 iulie 2011

Chiar avem nevoie de un nou fundas stanga?



     Liverpool a incercat din greu in caceasta campanie sa semneze cu un fundas stanga. Mai intai s-a dorit aducerea lui Gael Clichy pe Anfield, dar acesta a poposit pe City of Manchester Stadium. Acum se vehiculeaza numele stoperului celor de la Lyon, Aly Cissokho, nu se aude insa nimic concret, oficial...

   Dar stati, chiar avem nevoie de un fundas stanga? Dupa imprumutul la Galatasaray din sezonul trecut, a revenit Emiliano Insua, care in ultimul meci din Asia, am vazut cu totii, a centrat decisiv la doua dintre goluri. El a facut un meci solid contra celor de la Malaysia XI.

   Argentinianul Insua a fost adus la club de catre Rafa Benitez, dar multi spun ca o fost promovat prea deveme si asta a fost o greseala. Din trecut il stim pe Emiliano ca are un marcaj larg, si este depasit de faze pentru ca se retrage cu greu dupa ce avanseaza, dar in meciurile din Asia el ne-a demonstrat ca a mai castigat experienta si s-a maturizat in joc.

   De asemenea, in lotul echipei se mai afla si Fabio Aurelio, un fundas stanga cu experienta vasta, dar care din nefericire se accidenteaza foarte des si revine foarte greu.

   Tanarul Jack Robinson si-a demonstrat calitatile, dar nu cred ca va fi prima optiune pentru postul de fundas stanga.

   Ramane de vazut daca Sir Kenny se va baza pe jucatorii care sunt la club, sau va aborda in continuare o tactica agresiva pe piata transferurilor, pentru a mai aduce un fundas stanga.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.