miercuri, 13 iulie 2011

Zvonurile zilei ...

    
   Milan Jovanovic ar putea fi următorul jucător care iese pe uşa din spate a clubului, după Paul Konchesky. Atacantul sârb a reprezentat o mare dezamăgire, presa sugerând că acesta ar avea un salariu, undeva aproape de 100,000 de lire sterline pe săptămână (eu ştiam de 60,000), ceea ce este prea mult pentru un jucător care nu prinde nici banca de rezerve. Leicester, Lille şi Anderlecht sunt interesate de el, dar gruparea belgiană pare a fi foarte aproape de a-l convinge să semneze. Agentul său a declarat că transferul lui Jova la Anderlecht este rezolvat în proporţie de 99%. Sperăm şi noi să fie aşa!

   Hamburg SV ar putea fi salvarea lui Joe Cole, jucător care se tot luptă să prindă postul de titular pe Anfield. Englezul a susţinut că îşi doreşte să rămână pe Anfield, dar Kenny a anunţat curăţenie la Melwood, iar Joe ar putea fi prins la mijloc. Clubul german a anunţat că ar putea să-i plătească lui Cole salariul de 90,000 de lire sterline pe săptămână, în cazul în care acesta ar fi împrumutat de Liverpool, dar nemţii doresc un transfer definitiv. Nu ştiu ce jucător în vârstă de 29 de ani, care face în noiembrie 30, ar mai putea fi împrumutat ...

   Dalglish caută acum rezolvarea postului de fundaş stânga, iar pentru acest lucru, au fost ţintiţi o mulţime de jucători. Marcelo de la Real Madrid este unul dintre ei. Acesta nu mai are postul sigur după venirea lui Fabio Coentrao, iar Liverpool a intrat pe fir, ba chiar presa a scris că formaţia noastră pregăteşte o ofertă de 22 de milioane de euro.

   Pe acelaşi post, a mai fost ţintit şi Alvaro Pereira, fundaşul minune a lui FC Porto. Momentan, el este coechipier cu Luis Suarez în naţionala Uruguay-ului, la Copa America. Fostul fundaş a lui CFR Cluj, este titular incontestabil în formaţia portugheză, fiind una dintre vedetele echipei, alături de Fredy Guarin şi Radamel Falcao.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.