miercuri, 20 iulie 2011

Bassong la Liverpool?



     Liverpool pregateste o oferta pentru blocker-ul lui Tottenham Hotspur, Sebastien Bassong, dupa ce a aflat ca acesta vrea sa paraseasca gruparea de pe White Hart Lane. Internationalul camerunez a jucat doar sapte meciuri oficiale in precedentul sezon pentru echipa sa de club. Acesta este cotat la 5 milioane de lire sterline.

   Managerul celor de la Tottenham, Harry Redknapp, nu vrea sa intareasca o echipa rivala, dar este fortat de conducerea clubului sa mai vanda din jucatori, deci trebuie sa il vanda pe Bassong mai devreme sau mai tarziu. Un avantaj pentru noi in realizarea acestui transfer ar putea fi relatiile calde ale lui Comolli cu Tottenham. El a fost in trecut membru in stafful lui Tottenham.

   Apararea echipei trebuie intarita cat mai urgent pentru ca Kyrgiakos si Carragher sunt cam batrani, Agger se accidenteaza grav de fiecare data, iar Sir Kenny nu poate sa se bazeze doar pe Skrtel si Wilson.

   Sir Kenny este si el la randul lui presat de FSG, proprietarii echipei, sa mai vanda din jucatori, inainte de a face noi achizitii, pentru a acoperi suma cheltuita in aceasta vara.

   Recent la club se vorbeste despre plecarile urmatorilor jucatori: Poulsen, N'gog, Insua, Degen, Jones, Aquilani, Cole, Meireles.

   Daca o parte dintre acestia vor pleca, speram sa vina Godin si Bassong.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.