vineri, 8 iulie 2011

Noutăţile zilei ...

   
   În ultima vreme, ziarele scriu foarte mult despre Liverpool, iar noi vrem să vă facem cunoscute toate informaţiile ce ţin de clubul nostru mult iubit.

   Christian Poulsen este foarte nesigur de viitorul său la Liverpool, potrivit spuselor agentului său. Căpitanul naţionalei Danemarcei, nu a confirmat în primul său sezon la gruparea de pe Anfield, fiind adus de Roy Hodgson. Kenny Dalglish l-a folosit doar de şase ori, ultima sa partidă fiind cea de la Braga, atunci când Liverpool a pierdut cu scorul de 1-0. După aducerea lui Jordan Henderson şi a lui Charlie Adam, jucători ce joacă pe postul lui Poulsen, Comolli şi Dalglish se vor îndrepta acum spre vinderea jucătorilor în plus din echipă, iar Christian pare a fi unul dintre ei.

   Concurenţa lui Reina poate veni din partea lui Alexander Doni - goalkeeper-ul formaţiei italiene, AS Roma. Acesta a primit o ofertă serioasă din partea cormoranilor, iar impresarul său speră ca afacerea să fie încheiată până la miezul nopţii.

   Presa din insulă a scris astăzi că Liverpool va încerca până luni să-i aducă pe Stewart Downing şi pe Jose Enrique pe Anfield, având în vedere că aceştia vor pleca în China, pentru o primă perioadă de pregătire. Discuţiile cu Aston Villa şi cu Newcastle United sunt în toi, iar afacerile ar putea fi încheiate foarte repede, dacă cele două cluburi vor accepta ofertele făcute de Liverpool. Ziarele scriu că 25 de milioane de lire sterline sunt pregătite pentru aducerea acestui duo.

   Liverpool va părăsi mai mult ca sigur bătrânul Anfield, fiind forţată să se mute pe un nou stadion, care va fi construit în Stanley Park. Patronii încearcă să găsească un sponsor pentru a vinde numele stadionului, iar între timp, primăria oraşului i-a pus clubului la dispoziţie terenul din parcul Stanley, pe o perioadă de 999 de ani, iar conducătorii formaţiei noastre sunt obligaţi să se decidă până la finele lui septembrie, în luarea deciziei. Aceştia au două posibilităţi: ori construies un stadion nou, ori extind stadionul Anfield, dar The Times a făcut o analiză, prin care s-a descoperit că extinderea stadionului Anfield ar costa mai mult decât construirea unui stadion nou. Pe vremea foştilor patroni, s-a mai dorit construcţia unui nou stadion, iar o firmă din Dallas a făcut proiectul noului stadion, care se ridica undeva la 310 milioane de lire sterline, dar după noi calcule, suma totală ar putea scădea cu 46 de milioane de lire sterline, adică, construcţia stadionului va costa undeva la 264 de milioane de lire sterline, dar noi vom afla decizia finală, până la sfârşitul lunii septembrie. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.