sâmbătă, 9 iulie 2011

Analiza zilei ...

   
   Agentul lui Alberto Aquilani, Franco Zavaglia, a susţinut că italianul nu a vrut să se întoarcă la Liverpool, venind după ce i-a expirat împrumutul în Seria A. Napoli şi AC Milan s-au interesat de el puţin, dar până la urmă, acesta s-a întors în insulă, la Liverpool. Odată ajuns aici, Sunderland a pus ochii pe el. Pisicile negre nu se opresc din achiziţii, şi vor să-l ademenească şi pe Aqua, dar momentan, nimic nu este sigur.

   Blackpool vrea să ia drept împrumut doi jucători de la Liverpool - Thomas Ince şi Gerardo Bruna. Cormoranii l-au luat pe Charlie Adam, iar clubul de pe Bloomfield Road vrea să ia şi el jucători de la noi, pentru a îmbunătăţi relaţia dintre cele două formaţii.

   Patronul cormoranilor, John Henry, a susţinut că echipa va părăsi mai mult ca sigur stadionul Anfield, urmând să se mute pe un nou stadion care va fi construit. Americanul a afirmat că prima opţiune rămâne Anfield, dar nu crede că echipa va mai evolua prea mult timp pe magnificul stadion.

   Dacă afacerea Downing nu merge, Dalglish se va îndrepta spre Charles N'Zogbia, vedeta lui Wigan. Francezul joacă foarte bine, şi este unul dintre cei mai doriţi jucători din campionatul englez.

   Milan Jovanovic este foarte aproape de Anderlecht, după ce sârbul a declarat că s-a întâlnit cu oficialii echipei belgiene.

   Antrenorul lui Lyon, Remi Garde, îşi doreşte să-l păstreze pe Aly Cissokho în Franţa, după ce Liverpool pare foarte interesată de el. 

   Călătoria conducerii alături de jucători în China, nu este una facilă. Damien Comolli a susţinut că va fi ocupat în această perioadă de pregătire, dorindu-şi foarte mult să selecteze un junior de pe continentul asiatic, pentru a-l aduce în Anglia. Deja s-au pus la punct unele meciuri, antrenamente, la care Comolli va fi prezent, şi va încerca să-l aleagă pe cel mai bun.  

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.