duminică, 7 octombrie 2012

Din nou... Liverpool 0-0 Stoke

   Liverpool nu a reuşit nici de această dată să câştige acasă, Stoke plecând cu un punct nemeritat de pe Anfield. Echipa noastră rămâne în partea de jos a clasamentului şi după etapa a 7-a, cu doar 6 puncte şi niciun meci câşitgat pe Anfield, din cele 4 pe care le-a avut până acum.

   
   Practic, acest meci s-a disputat doar în jumătatea de teren a celor de la Stoke City. Liverpool a dominat clar meciul, având o posesie de aproape 70% şi vreo 14 ocazii de gol. Degeaba...A fost o partidă foarte ciudată, iar tabela arăta la final un 0-0 mincinos.

   Suarez a fost călcat în picioare în minutul 4, dar nu s-a acordat nici măcar fault, în minutul 64 a fost din nou faultat clar, dar nu a primit nimic şi în minutul 74 este atacat neregulamentar în careu, după părerea mea, dar cere penalty în zadar...Încep să cred tot mai mult că s-a format o coaliţie împotriva acestui jucător. Stoke a fost o echipă care mai mult a faultat, decât a jucat fotbal,în prima repriză având un fault la 4 minute. Liverpool ar fi putut deschide scorul prin Agger sau prin Gerrard în prima repriză, însă norocul ne-a ocolit din nou.


  În repriza a doua s-au înmulţit fazele la poarta lui Begovic. Suarez, cel mai activ jucător al echipei, a creat o fază frumoasă în minutul 59, când a trecut de toată apărarea lui Stoke, însă a tras pe lângă vinclu. Sterling, care a fost azi bun şi pe fază defensivă, a nimerit bara în minutul 71. Bara s-a opus din nou golului în minutul 83, la şutul lui Suarez. În finalul partidei Liverpool a mai avut o ocazie uriaşă prin Skrtel, care fost aproape să aducă cele 3 puncte, însă mingea a şters bara, aceeaşi bară nenorocită!

   Aşadar, mai pierdem 3 puncte, nemeritat, dar le pierdem. Un joc bun după părerea mea, cu un stil frumos de joc, implementat de Rodgers, dar ineficient. Eu cred în continuare în acest joc şi cred că abia la anul vom fi cu adevărat o super echipă. Însă până atunci trebuie să mai îndurăm...
   

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.