duminică, 14 octombrie 2012

Rodgers aşteaptă perioada mutărilor din iarnă


   Echipa de pe Anfield se află într-o situaţie destul de nesatisfăcătoare, cu privire la lotul pe care îl are Brendan Rodgers la dispoziţie. Managerul cormoranilor a declarat într-un comunicat publicat de către Daily Mail că formaţia de la Melwood nu trebuie să greşească în alegerea jucătorilor care vor veni în iarnă, pentru a nu transforma perioada de mutări într-un dezastru.

   Charlie Adam, Jay Spearing şi Andy Carroll sunt câţiva dintre jucătorii care au plecat, iar cea mai importantă absenţă este cea a atacantului englez, plecat sub formă de împrumut la West Ham United. Fabio Borini şi-a rupt piciorul, iar singura opţiune viabilă pentru atac a rămas Luis Suarez. De aceea, presa zvoneşte că antrenorul nord-irlandez al cormoranilor şi-a făcut deja o listă pe care sunt trecute câteva nume precum: Darren Bent (Aston Villa), Demba Ba (Newcastle United), Gary Hooper (Celtic Glasgow) şi Theo Walcott (Arsenal Londra).

     " Sunt câteva zone pe care trebuie să le întărim, şi va trebui să facem acest lucru cât mai repede posibil. Cel mai bun prim unsprezece al nostru este comparabil cu orice echipă din Premier League, însă lotul este destul de subţirel, fiind nevoiţi să luptăm pe mai multe fronturi. "

     " Am purtat o conversaţie cu patronii echipei, iar ei au înţeles care este nivelul formaţiei noastre în acest moment. " a declarat Rodgers.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.