duminică, 21 octombrie 2012

Urmează două partide grele . . .


   După victoria cu Reading, spiritele s-au mai liniştit în tabăra cormoranilor, care aveau atâta nevoie de o victorie pe teren propriu. Urmează partida cu Anzhi din Europa League, iar după aceasta, Everton primeşte vizita noastră, într-un derby care se anunţă incendiar.

   Joi, magnaţii ruşi de la Anzhi vor veni pe Anfield cu gânduri mari, însă eu consider că suntem obligaţi să câştigăm. Înfrângerea cu Udinese nu a fost de prisos, stricându-ne toate planurile din această competiţie. Nici egalul nu ne ajută, iar Rodgers trebuie să rotească lotul, pentru că la finalul acestei săptămâni, derby-ul cu Everton reprezintă capul de afiş. În campionat am urcat până pe locul 12, iar o victorie împotriva rivalilor ar pune bazele unei reveniri în lupta pentru o poziţie de Champions League.

   După părerea mea, următoarele două meciuri sunt foarte importante, trebuind tratate cu maximă seriozitate, iar inteligenţa tactică a lui Rodgers va reprezenta unul dintre cei mai decisivi factori care va decide rezultatele acestor partide. 

   Ce vă doriţi de la următoarele două meciuri?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.