luni, 15 octombrie 2012

OFICIAL: Stadionul Anfield va fi modernizat


   Liverpool Football Club s-a decis astăzi cu privire la situaţia viitoare arene - stadionul Anfield va fi remodernizat până în 2014. Această decizie a venit în urma unei lungi analize care ne-a ţinut în suspans.

   Tot astăzi, FSG, condusă de către John Henry, împlineşte doi ani de când a cumpărat clubul nostru. La început, printre primele interviuri acordate, patronul echipei a fost întrebat de situaţia arenei, iar acesta a răspuns prin a spune că rezultatul va veni cam în doi ani de zile ... şi uite că exact în doi ani de zile a venit.

   Acum că s-a decis, lucrările ar trebui să înceapă în următoarele luni. Se pare că noul Anfield va avea 60.000 de locuri, iar pentru a realiza această imensă lucrare, trei străzi din jurul arenei vor fi curăţate complet.

   Suporterii cormoranilor se bucură extrem de mult de acest lucru, ştiind că echipa lor iubită continuă să joace pe Anfield. Va urma o perioadă grea, atât din punct de vedere fotbalistic, cât şi din punct de vedere material, pentru că vor fi investite conform estimărilor cam 200 de milioane de euro în stadion. Nu putem spune decât ... Doamne Ajută!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.