joi, 18 octombrie 2012

Suarez - singurul pion de bază rămas în atac


   Andy Carroll a fost împrumutat la West Ham United în vară, accidentarea lui Fabio Borini necesită operaţie, iar recuperarea sa va dura cam trei luni de zile. În aceste condiţii, Luis Suarez a rămas singura opţiune viabilă pentru atacul cormoranilor, care a fost atât de găurit în ultimele sezoane.

   Brendan Rodgers are nevoie de victorii, atât în Premier League, cât şi în Europa League, ceea ce înseamnă că starul uruguayan al cormoranilor nu va fi deloc menajat în următoarea perioadă.

     " L-am odihnit de câteva ori pe Luis, însă ca orice fotbalist care adoră meseria pe care o are, vrea să joace toate minutele posibile. "

     " Cel mai important lucru este acela de a câştiga meciuri, de aceea am nevoie de cei mai buni jucători pe teren. "

     " Luis va adora să joace de trei ori într-o săptămână, însă va trebui să am grijă pentru că mai sunt multe meciuri până în ianuarie. Cu toate acestea, chiar dacă ajungem în ianuarie şi voi întări atacul, nu cred că acest lucru se va întâmpla din prima zi a lunii, aşa că, va trebui să gestionez echipa cât mai bine. " a declarat Rodgers.

   Managerul nord-irlandez a confirmat că perioada verii nu a fost prea bună pentru Liverpool, din punct de vedere al transferurilor. Plecarea lui Andy la West Ham nu a fost de bun augur, însă Brendan a confirmat că trimite mereu oameni la meciurile echipei nou-promovate, pentru a monitoriza jocul atacantului englez.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.