miercuri, 31 octombrie 2012

Diseară, Liverpool înfruntă 'lebedele' lui Laudrup


   Astăzi, de la ora 22:00, Liverpool va primi vizita fostei echipe a lui Brendan Rodgers, Swansea City, într-un meci ce contează pentru calificarea mai departe în Capital One Cup.

   Echipa de pe Liberty Stadium este pe locul 11 în campionat, în timp ce cormoranii ocupă următoarea poziţie. Totuşi, avantajul terenului propriu trebuie fructificat de către băieţii lui Rodgers. Swansea este o echipă destul de competitivă, şi sunt absolut sigur că vor veni pe Anfield cu gândul de a merge mai departe.

   Brendan Rodgers nu va beneficia de serviciile unor jucători precum Lucas, Borini, Reina sau Glen Johnson, care sunt accidentaţi, iar primul unsprezece este posibil să fie destul de improvizat, având în vedere partida "decisivă" cu Newcastle United din week-end. Cu toate acestea, managerul nord-irlandez nu cred că doreşte să piardă calificarea în faţa fostei sale echipe, pentru a se simţi puţin "umilit".

   În cazul unui rezultat de egalitate la finalul celor 90 de minute, meciul va avansa în prelungiri, pentru ca mai apoi să se apeleze la penalty-uri, dacă va fi nevoie. În calitate de suporteri ai echipei noastre, nu ne putem dori decât o victorie clară, care aduce calificarea în turul următor al acestei competiţii. Sperăm să avem parte de un spectacol fotbalistic plăcut ochiului, fără accidentări, pentru că dacă vom avea parte de asemenea evenimente, lotul nostru se va subţia şi mai mult, devenind astfel mai vulnerabili, ceea ce nu e bine.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.