luni, 8 octombrie 2012

Încă o săptămână frustrantă la Melwood . . .


   Liverpool are parte până acum de un sezon foarte frustrant, datorită rezultatelor obţinute de băieţii lui Rodgers. Stoke City a reuşit să plece cu un punct nemeritat de pe Anfield, punându-şi în prim plan stilul defensiv ce o caracterizează.

   După meciul cu Udinese, managerul cormoranilor şi-a caracterizat jucătorii ca fiind nişte leneşi, însă acest cuvânt nu pare că i-a motivat pe aceştia. Ceea ce ne-a disperat şi în sezonul trecut (barele şi posesia prelungită), a reapărut şi în acest sezon.

   Trebuie să recunoaştem că Stoke City a fost echipa mult mai decisivă în această partidă. Ei au câştigat cele mai multe dueluri one v one, punând capăt totodată posesiei prelungite a cormoranilor în faţa porţii lui Begovic.

   Egalul nu ne-a ajutat cu nimic, urmând o nouă săptămână frustrantă la Melwood. Norocul nu ne-a surâs nici de această dată, însă decât să-l aşteptăm, mai bine am intensifica concentrarea la antrenamente şi am munci mai mult la finalizare, ca să obţinem ceea ce ne dorim cu toţii - victoria. Sper să nu mai dureze mult perioada ce precedă acel declick de care vorbea Gerrard.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.