marți, 23 octombrie 2012

Doni de negăsit, Brad Jones îi ia locul


   Mă întreb de ceva vreme unde este Alexander Doni, principala rezervă a lui Reina din sezonul trecut?! Mulţi spun că acesta este plecat în căutarea unei alte echipe, deoarece Liverpool l-a anunţat că nu-l mai doreşte. Se pare că 50.000 de lire sterline, cât se zvoneşte că ia jucătorul brazilian pe săptămână, este o sumă care intră în conturile acestuia, fără prea multă muncă depusă din partea fostului goalkeeper al italienilor de la AS Roma.


   Lăsându-l la o parte pe Doni, sunt de părere că Brad Jones a avansat extrem de mult în ultimul timp, făcând nişte partide foarte bune. Meciul cu Reading a reprezentat o mare şansă pentru acesta, pe care goalkeeper-ul australian a luat-o, demonstrându-i antrenorului Brendan Rodgers că poate să-l suplinească pe Reina în orice moment. Chiar mi-a plăcut cum a apărat Brad şi cred că plecarea lui Doni trebuie accelerată, pentru că îşi ia banii degeaba. A treia rezervă de portar este Gulacsi, un produs al academiei lui Liverpool.

   În concluzie, nu cred că trebuie să ne preocupăm în aceste momente de acoperirea postului de portar, acolo unde avem o vedetă mondială precum Pepe Reina, o rezervă care-şi face foarte bine treaba când este solicitată, iar aici este vorba despre Brad Jones, iar al treilea portar este foarte promiţător, în persoana lui Peter Gulacsi.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.