miercuri, 3 octombrie 2012

Sterling, Suso, Wisdom - negocieri contractuale


   Prestaţiile unor jucători precum Raheem Sterling, Suso şi AndreWisdom, i-au pus pe gânduri pe oficialii echipei de la Melwood, care se gândesc foarte serios la prelungirea contractelor unor astfel de mini-staruri.

   Dintre cei trei, primul pas la prima echipă l-a făcut Raheem Sterling, căruia actualul manager, Brendan Rodgers, i-a acordat o mare încredere, iar acum, acest puşti este de neînlocuit în primul unsprezece.

   Suso l-a urmat pe Sterling, iar în ultimele partide, Rodgers l-a introdus de câteva ori, convingându-se de valoarea acestui minunat copil iberic. Cred că va prinde mai mult ca sigur un post de titular, după ce viziunea sa asupra jocului, tehnicitatea şi bunele decizii pe care le ia în timpul partidei, i-au sărit în ochi lui Rodgers.


   Datorită unor indisponibilităţi a unor fundaşi laterali, Andre Wisdom a avansat şi el spre prima echipă, iar o singură oportunitate primită i-a fost de ajuns pentru a-şi demonstra calităţile. Ba chiar, managerul nord-irlandez al formaţiei noastre l-a lăudat în ultimul timp.

   Sunt de părere că oficialii echipei ar trebui să acţioneze cât mai rapid, pentru că aceşti jucători trebuie păstraţi pentru un viitor cât mai strălucit. Talentul care zace în ei trebuie fructificat şi pus în valoare. Aştept în următoarele săptămâni să aflu veşti despre prelungirea contractului acestora ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.