vineri, 26 octombrie 2012

REZULTAT PERFECT: Liverpool 1-0 Anzhi


   Liverpool a întâlnit-o astăzi pe Anzhi, într-un meci foarte important din grupele Europa League, mai ales pentru cormoranii. Băieţii lui Rodgers erau obligaţi să câştige partida, având în vedere situaţia din grupă. Apăsat fiind de acest lucru, managerul cormoranilor a trimis în teren o echipă puternică, în ciuda faptului că duminică, Everton va fi adversara noastră în campionat.

   Prima repriză a început bine pentru noi, având o posesie mai prelungită, care ne-a acordat şansa de a pune la încercare poarta apărată de Gabulov. Totuşi, l-a pauză s-a intrat cu scorul de 0-0, în ciuda dominării totale a echipei gazdă.

   Rodgers a forţat în mitanul secund prin introducerea lui Raheem Sterling, în locul lui Glen Johnson. În minutul 53, Stewart Downing a deschis scorul printr-un şut frumos de la marginea careului, confirmând postura sa de cel mai bun jucător al echipei noastre în Europa League. Presat de rezultat, experimentatul manager al oaspeţilor, Hiddink, a forţat prin întărirea ofensivei, însă Liverpool a reuşit să obţină victoria într-un final, având şi alte ocazii imense la poarta magnaţilor ruşi, prin Suarez sau Gerrard.

   În celălalt meci, Young Boys Berna a trecut de Udinese cu scorul de 3-1, echilibrând situaţia în grupă. Cormoranii au urcat pe primul loc, însă urmează partida retur cu Anzhi, din care trebuie să obţinem cel puţin un punct. În campionat, Liverpool este nevoită să se deplaseze nu prea departe, pe Goodison Park, acolo unde vor disputa duminică marele derby împotriva celor de la Everton.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.