luni, 11 februarie 2013

22:00 - Liverpool v West Brom


   Revenim pe tărâmul fotbalului britanic, pentru că astăzi are loc partida dintre Liverpool şi West Bromwich Albion, ultima din această etapă care a început cu duelurile de sâmbătă. Cormoranii au nevoie de victorie, pentru a se apropia mai mult de poziţiile care duc în Champions League, iar în acelaşi timp, au de luat o revanşă, datorită victoriei din tur, scor 3-0 pentru oaspeţii de astăzi.

   Băieţii lui Brendan se află într-o formă destul de bună, obţinând 17 puncte din ultimele 10 partide, spre deosebire de West Brom, care a obţinut doar 8 puncte din ultimele 10 dispute din Premier League.

   În tabăra gazdelor, Daniel Sturridge va fi analizat de către medicii echipei până înaintea partidei, pentru a vedea dacă poate evolua fără nici un risc. Raheem Sterling este disponibil, după ce a avut şi el o problemă medicală minoră, însă nu se ştie dacă Philippe Coutinho va debuta astăzi sau nu.

   De partea cealaltă, Goran Popov este suspendat. Cheia de la mijlocul terenului, Mulumbu, s-ar putea întoarce după accidentarea suferită care l-a ţinut pe bancă de la începutul anului până acum. De asemenea, Clarke va trebui să decidă dacă îl va convoca pe Odemwingie sau nu, atacant a cărui transfer la QPR a eşuat.

   Jon Moss va arbitra această partidă, care va fi transmisă în direct de DigiSport 2, începând cu ora 22:00.

   Nu mai este loc de discuţii ... trebuie să câştigăm astăzi! În cazul unei victorii, rămânem la nouă puncte distanţă de Tottenham Hotspur, ocupanta poziţiei a 4-a.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.