vineri, 22 februarie 2013

CU FRUNTEA SUS: Liverpool 3-1 Zenit


   Într-un mod oficial, Liverpool a părăsit Europa League, însă a făcut-o cu capul sus. Dacă analizăm bine evoluţia celor două manşe, meritam pe deplin să ne calificăm, dar nu întotdeauna cei mai buni câştigă.

   Partida de pe Anfield a început cu emoţii, după ce Hulk a marcat în minutul 19, în urma unei greşeli a lui Carragher, care nu i-a acordat suficientă forţă mingii trimise către Reina. Abia atunci, cormoranii şi-au dat seama că trebuie să marcheze cât mai repede. Suarez a egalat situaţia prin golul său din minutul 28, iar mai apoi, Joe Allen a readus speranţa prin reuşita din minutul 43.

   În repriza secundă, elevii lui Brendan au început la fel de periculos, marcând prin Suarez în minutul 59, în urma unei lovituri libere perfecte. Din acel moment, Liverpool avea mai mult de 30 de minute pentru a marca golul calificării. Antrenorul echipei noastre a epuizat mai apoi toate schimbările ofensive, însă acel gol nu venit, iar Zenit s-a calificat cu multe, multe emoţii mai departe, acolo unde o va întâlni pe Basel.

   Aşadar, am fost eliminaţi din competiţia europeană în care eram implicaţi. Premier League rămâne singura întrecere sportivă în care mai putem face ceva. Trebuie să ne dăm tot interesul ca să ne clasăm cât mai sus la finalul sezonului. Jocul promite, atitudinea de asemenea ... de ce să nu o facem? Băieţii au încercat în această seară, iar suporterii au plecat cu fruntea sus de pe Anfield ... sunt sigur că va veni şi vremea noastră şi simt că acest lucru se va întâmpla din sezonul următor. Sper să nu mă înşel ... până atunci, merită să-i felicităm pe băieţi pentru partida frumoasă care ne-au oferit-o în această seară. You'll never walk alone!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.