vineri, 8 februarie 2013

Rezumatul acestei zile ...

   Martin Kelly şi-a prelungit contractul cu Liverpool, semnând o nouă înţelegere care îl va ţine pe Anfield pentru mulţi, mulţi ani de acum înainte. Se pare că zvonurile din presă, conform cărora tânărul fundaş britanic o va părăsi pe Liverpool la vară, s-au înnecat la mal, ceea ce e bine.

   Steven Gerrard a fost declarat jucătorul lunii ianuarie, lucru care ne-a bucurat enorm de mult. Pot să spun că Stevie a meritat pe deplin acest premiu, însă doresc ca în următoarele luni, să mai fie şi alţi jucători care să primească acest trofeu, cu excepţia acestor două vedete care s-au săturat deja, de câte ori l-au primit: Gerrard şi Suarez.

   Daniel Sturridge va fi analizat de medicii echipei de la Melwood, pentru a vedea dacă acesta va juca împotriva lui West Bromwich sau nu. Totuşi, trebuie să fim conştienţi ... cu Sturridge sau fără Sturridge, trebuie să o batem pe West Brom.

   Şi în final, flocoşenia zilei, aşa cum zic ăştia de la Doza de Haş: în ultimele două interviuri date de Rodgers şi Gerrard, aceştia au pomenit clar de obiectivul echipei în acest sezon. Calificarea în Champions League va fi încercată, însă Europa League este o competiţie care trebuie câştigată, conform spuselor lui Stevie şi Brendan. Frumos. Chiar m-aş bucura dacă am câştiga acest trofeu, însă m-aş bucura mai mult dacă ne-am califica în Uefa Champions League. Have a nice evening!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.