sâmbătă, 9 februarie 2013

Drumul către paradisul pierdut ... îl vom regăsi?


   Ne dorim foarte mult ca la finalul acestui sezon, echipa noastră să ocupe un loc care duce în Uefa Champions League. Pentru mulţi, acest obiectiv îndrăzneţ este cam imposibil de realizat, însă pentru mine este foarte realizabil. Tot ce ne trebuie ... dăruire, noroc şi multe, multe victorii.

   Ceea ce m-a făcut şi mai mult să cred că vom ajunge în Champions League, au fost atitudinile jucătorilor, care mi-au dat de înţeles că îşi doresc foarte mult acest lucru şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a atinge acest obiectiv.

   Dintr-o serie de 13 partide rămase, doar trei se vor disputa împotriva echipelor din Top 6, iar acelea vor avea loc pe Anfield. Conform spuselor lui Rodgers, Liverpool este într-o formă bună pe teren propriu, continuând să primească cât mai puţine goluri şi să marcheze cât mai multe. Următoarele partide sunt foarte importante, pentru asigurarea unui moral cât mai bun şi sunt sigur că băieţii vor face tot posibilul pentru a le câştiga.

   Într-adevăr, dacă stăm bine şi analizăm, avem o mare şansă de a ne califica în Champions League. Candidatele se vor împiedica cu siguranţă. Mă uitam astăzi la Tottenham, care a câştigat destul de greu cu Newcastle. Dacă nu ar fi Gareth Bale, ar coborî câteva locuri în clasament. Arsenal nu a arătat prea multe în partida cu noi, Chelsea gafează des, iar Everton nu este o echipă constantă. Totuşi, nu trebuie să subestimăm pe nimeni. Sunt încrezător că vom câştiga şi vom ajunge acolo unde lipsim de câţiva ani.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.