miercuri, 27 februarie 2013

Eriksen TREBUIE să fie o ţintă a lui Brendan!


   Antrenorul principal al cormoranilor, Brendan Rodgers, pregăteşte încă de pe acum transferurile care se vor realiza în vară, pentru ca rata profitabilităţii lor să fie cât se poate de mare. Se pare că ultimele zvonuri sunt legate de jucătorii olandezi. În fiecare an, Eredivisie produce talente. Începând cu De Vrij, Strootman, Lens sau Mertens, până la cireaşa de pe tort, Christian Eriksen.

   Coordonatorul de joc al lui Ajax Amsterdam a declarat că va părăsi clubul olandez doar la momentul oportun, fiind interesat de oferte doar din campionatele puternice precum Anglia, Germania, Italia sau Spania. Totuşi, cred că ar fi o achiziţie bună dacă ar veni pe Anfield, din mai multe motive.

   În primul rând, putem spune despre Eriksen că este un jucător foarte tânăr (21 ani), cu un potenţial imens. Preţul unui transfer, în cazul său, nu cred că va depăşi 20 de milioane de lire sterline.

   În al doilea rând, chiar dacă are o vârstă nu prea înaintată, are o experienţă europeană destul de valorificabilă în spate, ceea ce nu poate fi considerat decât un avantaj imens. Coutinho ne-a demonstrat ce înseamnă acest lucru.

   Mai putem preciza că acest talentat mijlocaş este un coordonator de joc foarte priceput. Are un control al balonului foarte bun, tehnicitate bună şi o creativitate la standarde înalte, ceea ce este esenţial pentru un mijlocaş central. Eriksen este un creator de goluri! Pasează bine, se mişcă bine şi va ajunge un jucător cu greutate în fotbalul mondial.

   De v-aş întreba dacă merită acest transfer, probabil că mi-aţi da cu firma-n cap şi m-aţi face să-mi dau seama cât de stupid pot fi. Sigur că merită! Avem nevoie de un asemenea jucător, iar Brendan trebuie să trateze foarte serios acest zvon şi să încerce să-l aducă.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.