joi, 7 februarie 2013

OFICIAL: Carragher şi-a anunţat retragerea

   Acesta este un subiect despre care merită să discutăm şi câteva luni de zile - Jamie Carragher a anunţat astăzi că se va retrage din fotbal la finalul acestui sezon. Probabil că cei din conducere îi vor oferi un post, având în vedere lunga sa carieră pe Anfield.

   La vârsta de nouă ani, micuţul Jamie venea în academia lui Liverpool, iar de atunci, singurul tricou care l-a purtat până acum a fost cel al clubului nostru. În cariera de jucător profesionist, Carragher a bifat peste 700 de apariţii, fiind al doilea jucător cu cele mai multe partide jucate în tricoul cormoranilor, după Ian Callaghan.

   Presa din Albion a pus viitorul lui Carragher sub semnul întrebării, dându-l plecat în această iarnă sau în vară, însă Rodgers şi-a manifestat dorinţa de a-l păstra, fiind considerat un exemplu pentru toată lumea. După titularizarea sa în ultimele două partide, Skrtel a devenit principalul vizat în privinţa plecării, însă nimic nu a fonst confirmat sau infirmat de către jucătorul slovac. Totuşi, consider că acestea au fost nişte zvonuri de tot rahatul. 

Oricum, Jamie Carragher ... mare om, mare caracter ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.