marți, 26 februarie 2013

Brendan a pus ochii pe vedeta coţofenelor ...


   Se pare că Brendan Rodgers este interesat de serviciile unui jucător foarte bun din Premier League, mai exact de la Newcastle United, iar acesta este Hatem Ben Arfa. Se zvoneşte că managerul cormoranilor l-ar fi contactat deja pe Alan Pardew, antrenorul echipei de pe St. James Park, pentru a discuta puţin pe marginea acestui posibil transfer. Îngrijorat de acest interes venit din partea noastră, boss-ul coţofenelor vrea să-i prelungească cât mai repede contractul francezului, oferindu-i un salariu mult mai mare decât cel care îl are acum.

   De la accidentarea lui Ben Arfa, Newcastle a slăbit foarte mult, devenind o echipă care se învârte în jurul zonei retrogradabile. În iarnă, Pardew a adus o mulţime de jucători francezi, care crede el că îi vor influenţa decizia lui Hatem, de a rămâne pe St. James Park. Cert este că şi Paris Saint Germain şi-ar fi manifestat interesul pentru aducerea starului francez.

   Rodgers este un mare admirator al lui Ben Arfa, iar dacă va reuşi să-l aducă, cred eu că ar fi un transfer foarte reuşit. Voi ce părere aveţi?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.