marți, 5 februarie 2013

Ce ne facem cu Reina?


   În partida cu Manchester City, greşeala lui Pepe Reina ne-a costat cele trei puncte, atât de importante pentru noi. Cert este că goalkeeper-ul iberic a mai greşit în acest sezon. Se pare că aceste gafe se tot repetă, odată la câteva etape. Totuşi, cine va pune capat acestor erori costisitoare şi prin ce metodă?

   După derby-ul de pe Etihad Stadium am spus ce vreau să văd în următoarea partidă - Brad Jones în locul lui Reina. Trebuie să ştie spaniolul că există cineva care îi poate lua locul oricând şi care îşi va face treaba bine. Aşa aş face eu. În partida cu West Bromwich l-aş titulariza pe australian, iar Pepe ar încălzi banca, meditând asupra greşelilor sale. Cred că şi Gulacsi dacă era rezerva lui Reina, l-aş fi băgat pe el, în dauna spaniolului.

   Un alt lucru care îmi dă de gândit cu privire la viitorul acestuia este declaraţia sa din urmă cu o zi, în care a spus că Liverpool nu se poate bate nici sezonul viitor la titlu. Oare plecarea sa devine din ce în ce mai iminentă? Nu ştiu dacă să mă bucur sau nu. Statisticile spun că dacă cormoranii nu pierdeau puncte pe mâna lui Reina sezonul ăsta, erau în Top4 în acest moment.

   Deci, deci, deci ... opinia voastră cu privire la acest caz ... poate Brad Jones să-i ia locul lui Reina cu brio? "Orice produs are un substitut."

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.