duminică, 24 februarie 2013

Despre IMPOSIBILA plecare a lui Suarez ...


   Atacantul nostru, Luis Suarez, a practicat un joc superb în confruntarea cu Zenit Sankt Petersburg, ceea ce a atras din nou atenţia un cluburi puternice din punct de vedere financiar. Presa din insulă discută intens despre posibila plecare a uruguayan-ului în vară, însă există câteva motive care contrazic această idee:
  1. Echipa de pe Anfield progresează foarte mult în ultimul timp, iar unul dintre jucătorii care contribuie la această avansare este chiar Suarez.
  2. Parteneriatul cu Daniel Sturridge devine din ce în ce mai sudat.
  3. Starul uruguayan s-a acomodat foarte bine în Anglia, vorbind mereu despre cât de fericită este familia sa. Conform spuselor acestuia, nu intenţionează să se mute nicăieri în viitorul apropiat.
  4. Faptul că Liverpool înseamnă o adevărată familie, îl face pe Luis să plângă de fericire. Nenumăratele interviuri date de-a lungul timpului, în care nega cu tărie orice plecare a sa, împreună cu dragostea manifestată pentru clubul nostru, întăresc imposibilitatea plecării acestui jucător în vară.
  5. Intensitatea trăirilor fotbalistului sud-american este simţită în fiecare meci. Suarez este înfometat de succes, se bucură nebuneşte când marchează şi îşi pune mâinile în cap de supărare când ratează. Acest jucător nu joacă pentru bani, ci se bucură în fiecare secundă petrecută pe teren de frumuseţea fotbalului englez, întărită de cântecele unor asemenea suporteri minunaţi precum cei pe care îi deţine Liverpool Football Club, cel mai absolut club din Anglia (mai absolut ca vodka).

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.