luni, 30 decembrie 2013

A must-win game ...

Steve Bruce (Hull) și Brendan Rodgers (Liverpool), în partida tur.
   Am trecut peste cele două deplasări grele, cu toate că nu prea am obținut ceea ce vroiam în materie de rezultate. Revenim pe Anfield în noul an contra lui Hull City, o partidă foarte, foarte importantă pentru noi.

   Trebuie să recunosc că nu mă așteptam ca echipa lui Bruce să meargă așa de bine, în condițiile în care abia au promovat. Locul 10 este perfect pentru ei, însă nu se află chiar atât de departe de zona roșie a clasamentului. Oricum, ne-au arătat în tur că pot să ne bată, dar noi trebuie să obținem cele trei puncte, având o revanșă de luat.

   Vestea bună este că Steven Gerrard ar putea reveni. Totuși, aici intră în discuție celebrul scenariu. Se aruncă vestea pe piață, toată lumea este în extaz, dar în final, preferă să nu-l forțeze încă de pe acum, în cel mai bun caz, jucătorul cu pricina situându-se pe banca de rezerve. Însă ... totuși ... Gerrard ar putea reveni. Atât ne interesează.

   Cu el sau fără el, trebuie să-i batem pe Hull. Nu ne permitem pași greșiți, mai ales că venim după două înfrângeri consecutive, iar echipele din față au meciuri în care se pot încurca fără probleme. Cum zic britanicii, a must-win game.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.