miercuri, 4 decembrie 2013

INSTRUCȚIE: Liverpool 5-1 Norwich

Luis Suarez, noul golgheter Premier League, în acest sezon
   Liverpool a defilat pe teren propriu, aplicându-i un 5-1 lui Norwich City, o echipă destul de modestă în partida de astăzi. Suarez marcat de patru ori, iar Sterling odată, în timp ce pentru oaspeți a marcat Johnson.

   Disputa a început cu echipa noastră preluând controlul partidei. Nu a durat mult până a apărut primul gol. Suarez a fost autorul ... dar ce gol?! Mai apoi, minutul 29 a adus și a doua reușită a urugayanului, în urma unei lovituri de la colț. Același Suarez a marcat în minutul 35, la o fază frumoasă făcută de acesta, stabilind totodată și scorul pauzei.

   În mitanul secund, după o lovitură liberă executată fără prea mare pericol de Coutinho, Suarez nu a mai îngăduit acest lucru, transformând o astfel de fază în cel de-al patrulea gol al cormoranilor. Oaspeții au marcat prin B. Johnson în minutul 83, la o fază în care Agger a fost depășit de jucătorul galben-verzilor, traiectoria mingii nemaiputând fi dedusă de Mignolet. Finalul partidei a fost de bun augur pentru cormorani, cu Sterling marcând golul de 5-1, în urma unui assist venit din partea lui Suarez.

Brendan, mulțumit de prestația băieților. Se vede pe fața lui, nu?
   Printre remarci, îi pot enumera pe Skrtel și Agger, care au arătat destul de bine ca și cuplu de fundași centrali. Johnson a făcut destul de bine faza ofensivă, Sterling binișor, Allen la fel ... Suarez = ZEU. Sper să-l ținem pe băiețașul ăsta la echipă în iarnă. Sunt sigur că Real va forja și mai tare, dar sper să-l păstrăm. Alberto s-a mișcat și el bine cât a jucat. 

  Sâmbătă primim vizita lui West Ham United, o echipă pe care trebuie să o batem. Ca o concluzie, sunt mulțumit de ce am văzut în această seară. Sper să ne apropiem de acest scor și în partida cu ciocănarii lui Allardyce. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.