joi, 26 decembrie 2013

AVANCRONICĂ: Man City v Liverpool


   Liverpool are parte astăzi de cea mai grea partidă a sezonului. Manchester City ne primește chiar pe terenul acesteia, într-un meci care se anunță deja ca fiind unul incendiar. 
  Băieții lui Pellegrini sunt într-o formă de zile mari pe teren propriu, având la activ doar victorii în acest sezon. De asemenea, putem spune că au și cel mai valoros lot din Premier League. Totuși, Liverpool, echipa de pe primul loc, traversează o perioadă excelentă, însă diseară, elevii lui Brendan vor fi puși la încercare într-un mod foarte serios.

Informații echipe


   Pentru Manchester City nu pot evolua Zabaleta, Richards, Aguero și Nastasic, toți fiind accidentați. Totuși, tehnicianul chilian al cetățenilor are jucători de rezervă suficient de buni pentru a-i înlocui cu succes pe aceștia.

   Liverpool nu se poate baza din nou pe serviciile lui Steven Gerrard, Daniel Sturridge, Jose Enrique și Sebastian Coates. Lotul subțirel al lui Brendan este pus la grea încercare în această seară, iar reacția băieților trebuie să fie pe măsura așteptărilor noastre.

Predicția mea ...


   Sincer, cred că vom pierde, deși am un sentiment destul de bun legat de această partidă. Vom vedea.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.