joi, 19 decembrie 2013

Henderson se transformă!

Jordan Henderson, a true soldier.
   Jordan Henderson, jucător adus de Kenny Dalglish, a îndurat foarte multe critici de-a lungul carierei sale la Liverpool. Întotdeauna, la o echipă de top, așteptările sunt mai mari. Cred că fostul mijlocaș al lui Sunderland a simțit acest lucru pe propria piele. Totuși, printr-o muncă continuă, iată-ne ajunși în fața faptului de a-l considera pe Henderson ca fiind un jucător de bază în echipa noastră.

   Brendan Rodgers a ținut să laude această bună achiziție făcută de King Kenny.

   Sunt sigur că foarte mulți dintre noi nu-l plăceau și poate nici acum nu-l plac pe Jordan, însă țin să vă spun un lucru ... omul ăsta muncește ca un cal. La început mi-a plăcut de el foarte mult. Era jucătorul meu favorit din echipa noastră și încă este, cu toate că, câteodată, recunosc că l-am înjurat de mama focului, ieșindu-mi din grații. Totuși, poate nu este cel mai bun jucător cu mingea la picior, însă presiunea pe care o pune, dorința de a câștiga orice balon, îl transformă într-un jucător de care avem nevoie. Acest băiețaș își rupe picioarele pe teren în fiecare meci. Aleargă de rupe pământul și este cu totul dedicat jocului. Acest lucru se observă prin reacțiile pe care le are, prin nemulțumirea pe care și-o manifestă în timpul unui meci, de parcă i-ar fi luat cineva jucăria.

Henderson, următorul Steven Gerrard?
   Dacă Jordan va continua să muncească în stilul ăsta, sunt sigur că va deveni un jucător de top. Eu îl văd ca fiind viitorul Steven Gerrard. Trebuie să avem încredere în el, în întreaga echipă, în întregul staff. Acolo sunt oameni care sunt sigur că se pricep mult mai bine la ceea ce fac decât noi. Răbdare și totul va fi bine! 


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.