sâmbătă, 7 decembrie 2013

Liverpool 4-1 West Ham


     Cormoranii asteptau doar victoria in meciul cu ciocanarii, lucru pe care l-au si obtinut, victorie 4-1.

   Scorul a fost deschis in minutul 41 de Demel, acesta marcand un autogol in urma unei devieri a portarului la sutul lui Suarez.

   Imediat dupa pauza, la o centrare a lui Gerrard, Sakho a marcat pentru 2-0 si apele pareau linistite. Liverpool a dominat clar urmatorul sfert de ora, West Ham nu mai reusea sa iese nici din propria jumatate, insa la capatul acestui sfert de ora, pe un contra-atac, in urma unei greseli in aparare, Skrtel si-a marcat un autogol. Si in urma cu doua etape a reusit aceasta contra-performanta, in ciuda evolutiei foarte bune din timpul meciului.

   La 2-1, cu o mutare devensiva a lui Brendan, West Ham parea capabila sa egaleze, insa cand uruguayanul nostru are pofta de fotbal, si mingea trage la el. Suarez a reusit sa marcheze pentru 3-1 in urma unei centrari venite de la Johnson, iar 3 minute mai tarziu a fortat un autogol al lui O'Brien, pentru ca a ametit toata apararea ciocanrilor, insa sutul a intrat in poarta deviat de fundas.

   De trecut de revista si rosul luat in minutul 82 de catre Nolan dupa un fault cinic la Henderson si accidentarea lui Gerrard din minutul 56, accidentare care a aratat fata puerila si ambitioasa a echipei, accidentare care speram sa nu fie grava.

   Scor final 4-1 si concluzia e ca echipele mici nu ne mai dau emotii. Ne impunem ca in vremurile bune din timpul mandatului lui Benitez. Ramanem la 4 puncte de Arsenal pana maine cel putin, cand tunarii joaca cu Everton.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.