miercuri, 4 decembrie 2013

AVANCRONICĂ: Liverpool v Norwich City

Stevie G. în Liverpool 5-0 Norwich City
   Liverpool speră se se întoarcă pe culmile victoriei în această seară, când pe Anfield va veni Norwich City. Odată cu această dispută începe și acea perioadă dinainte de Crăciun, când fiecare echipă va disputa șapte partide în patru săptămâni.

   Cu toate că a impresionat în acest sezon, Liverpool vine după o înfrângere, 3-1, pe terenul celor de la Hull City. Primul meci fără Sturridge a fost pierdut când nu se aștepta nimeni, iar acum, Brendan caută să găsească acea așezare care să aducă puncte, în ciuda absenței atacantului englez. 

  Norwich vine după o victorie extrem de importantă în fața celor de la Crystal Palace. Încurajați și de faptul că Liverpool a demonstrat că poate fi bătută acasă (0-1, Southampton), aceștia vor încerca să plece de pe Anfield cu un rezultat pozitiv. Totuși, un lucru care îi dezavantajează este recordul negativ de pe teren străin. Galben-verzii sunt echipa cu cele mai multe goluri încasate în deplasare.

  Cormoranii au câștigat șapte partide din ultimele opt, împotriva adversarilor de astăzi, cu un Suarez care a marcat șapte goluri în ultimele trei întâlniri dintre aceste două formații. Se pare că uruguayan-ul este nașul echipei lui Chris Hughton. 

Informații echipe


   Sturridge lipsește, ceea ce îl transformă pe Suarez într-un jucător cheie. Cred că Brendan îl va trimite acum pe Coutinho din primul minut, aceste revenindu-și complet după problemele medicale avute. Enrique și Coates sunt accidentați, în timp ce Kolo Toure este incert. Acesta i-ar putea face loc lui Agger în primul unsprezece. Interesantă va fi linia de fund pe care o va trimite Brendan în teren. De asemenea, Aspas ar putea fi surpriza managerului nord-irlandez.

  Norwich este o echipă aflată în topul tabelului cu jucători accidentați. Pentru galben-verzi lipsesc Pilkington, Snodgrass, Van Wolfswinkel, Bennett, Bunn și Tettey. Jucătorul cheie al oaspeților pare a fi Bassong, un fundaș cumpărat de la Tottenham, care îl va lua în primire pe Suarez. De asemenea, Fer, Hooper și Elmander ne-ar putea crea probleme.

Predicția mea ...


  Am fost dezastru cu Hull City. Toți sunt vinovați, inclusiv Brendan. Mă aștept la o replică puternică din partea noastră. Merg pe un 3-0.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.