miercuri, 11 decembrie 2013

Gerrard, OUT pentru șase săptămâni

Lipsește căpitanul. Trebuie înlocuit cu succes.
   Încep acest articol prin a vă pune o întrebare: credeți că absența lui Steven Gerrard își va lăsa amprenta asupra rezultatelor partidelor care au mai rămas să se dispute în acest an?

   S-a confirmat că mijlocașul nostru va lipsi în jur de șase săptămâni, datorită accidentării suferite în partida cu West Ham United. Cu 17 aparențe în acest sezon, în care a marcat 3 goluri, Stevie va fi înlocuit la mijloc de Lucas Leiva, care va forma un cuplu în centru cu Joe Allen, jucător titular în ultimele două partide.

   Nu pot să nu remarc laudele pe care le acordă Brendan jucătorilor, chiar dacă evoluția unora nu a fost chiar pe placul nostru. Sper ca aceste încurajări să dea o încredere mult mai mare cuplului de la mijloc, care va fi pus la grea încercare, mai ales în partidele cu Tottenham, Manchester City și Chelsea.


   Nu îmi doream să îi avem indisponibili pe Sturridge și Gerrard pentru aceste partide importante, dar dacă așa a fost să fie, trebuie să trecem peste asta cu brio, fără să ne plângem de milă. Lucas, dar mai mai ales Allen, trebuie să dovedească că locul lor este în primul unsprezece, iar aceste derby-uri par a fi o ocazie pe cât de grea, pe atât de esențială pentru ei. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.